Són tan bones!! Amb nata, amb sucre , en batut, en gelat......... i podria seguir dient maneres de degustar-les, fins aconseguir el rècord de respostes del , mític i antic , concurs “Un , dos , tres”.
Avui les he posat en aquests Muffins , on la textura fresca de les maduixes, li dóna un toc molt lleuger i bo.
La recepta la he tret del blog Entra en mi cocina.
Muffins de maduixa:Ingredients:
-200 gr de maduixes netes i tallades a trossets petits.
-280 gr de farina
-1 sobre de llevat químic
-2 ous
- 1 iogurt natural
-110 gr de sucre
-100 gr de mantega tova
-Sal
-1 c.c de vainilla
-1 dit de llet
Procediment:
1- Batre els ous , afegir el iogurt , la mantega i la vainilla.
2- En un altre bol, barrejar la farina,el sucre, el llevat i un pessic de sal.
3- Enfarinar les maduixes.
Jo poso un grapat de farina en una bossa de plàstic i tiro les maduixes dins. Sacsejo la bossa, tenint cura de no aixafar- les, i ja està.
4- Barrejar els ingredients secs i els humits, amb el dit de llet.
5- Afegir a la mescla les maduixes enfarinades i remenar.
6- Repartir la massa en motllos pel forn i posar una mica de sucre pel damunt.
7- Coure al forn a 180 graus durant aproximadament 25 minuts.